Om Luceart.dk

Om Luceart.dk

Luceart.dk er rendyrket passion for design lamper, moderne møbler og malerier. Vores fokusområde er lys! Intet påvirker oplevelsen af et rum så meget som lys. Lys er design, det er arkitektur, det er en følelse og det er rum. Vores design lamper er indbegrebet af design, funktionalitet og ikke mindst kvalitet.

Luceart.dk tilbyder kun det ypperligste, og sortimenet er nøje udvalgt. Med over 2 000 design lamper, 4 000 malerier og eksklusive møbler tilbyder vi det flotteste og mest eftertragtede udvalg i branchen.

Hos Luceart.dk sætter vi en ære i at give dig det fuldendte, der passer perfekt ind i dit hjem og dit hjerte. Design er følelse du først føler, når du står med lampen, møblet eller maleriet i dit hjem, og derfor giver vi dig et helt 1 års returret til at finde ud af, om det du har købt hos os, er det eneste rigtige for dig.

Med markedets bedste vilkår og ekspertise vil vi være den kræsne design elskers foretrukkende samarbejdspartner. Luceart.dk er ren kærlighed til dig, der lige som os har en stor passion for design.

Velkommen hos Luceart.dk.