Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Fragtomkostninger

På Luceart.dk er der altid fri fragt. Vi betaler altid fragten uanset værdien af din ordre.

Levering

Ved levering af produkter anvender vi os hovedsageligt af GLS, Schenker eller DHL, afhængig af hvilket produkt du køber og geografisk position. I nogle tilfælde vil ordren blive leveret til en pakkestation i dit nærområde. Store pakker leveres altid direkte til din adresse. Alle ordre der forlader Luceart.dk er forsikrede og godt indpakkede.

Leveringstid

Leveringstiden kan være meget svingende. Den beregnede leveringstid kan du læse om i produktbeskivelser under hvert produkt. Ved køb af flere produkter med forskellige leveringstider vil vi forsøge at sende alle varer på samme tid. Ved forskudt levering betaler Luceart.dk alle fragtomkostninger. Vid köp av flera varor med olika leveranstid, skickas oftast allting tillsammans vid det senast planerade leveransdatumet. Så snart din ordre forlader Luceart.dk modtager du en advisering på mail om at din ordre er på vej.

Vi gør alt i vores magt for at du skal modtage din ordre til tiden eller før. Skulle din ordre blive forsinket informerer vi om det hurtigst mulgi pr. Mail. August måned er altid lukket hos de udenlandske producenter og her kan du forvente en forsinkelse. Den angivede leveringstid er den forventede leveringstid.

Uafhentede pakker

Kommer en pakke retur uden aftale forbeholder vi os ret til at fakturere kunden for fragtomkostninger og et administrationsgebyr. Beløbet udgør mindst kr. 350. Ved tunge eller store ordrer er beløbet større. Dette indføres for at begrænse falske bestillinger fra konkurrenter og svindlere.

Transportskader

Alle pakker der sendes fra Luceart.dk er forsikrede. Er en pakke synligt skadet når du modtager den skal det anmeldes til os og speditøren med det samme. Er din ordre skadet uden du kan se det på emballagen skal du kontakte os med det samme. Send aldrig en skadet pakke retur uden du har talt med os.